Έπιπλο design Βαΐου


Η εταιρία έπιπλο design ΒΑΙΟΥ ιδρύθηκε το 1989 στην Πύλη Τρικάλων από το Νίκο Βάϊου. Μέσα από έντιμη και πετυχημένη διαδρομή 20 και πλέον ετών συνδυάζοντας την αγάπη για το έπιπλο, τη γνώση και την εμπειρία έχει καταφέρει να θέσει υψηλά standards ποιότητας και αισθητικής.

Δημιουργεί έπιπλα με άψογο design, διαχρονική αξία, λειτουργικότητα, σχεδιασμένα αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες σας, ικανά να κοσμήσουν το χώρο σας.

Στον ιδιόκτητο εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη συλλογή από έπιπλα εσωτερικού χώρου δική μας κατασκευής αλλά και από επιλεγμένους συνεργάτες μας, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες προτείνοντας λειτουργικές λύσεις με ειδικές κατασκευές και χειροποίητα έπιπλα.

Φροντίζοντας για την διαρκή ικανοποίηση και με γνώμονα την κάλυψη και εξυπηρέτηση των πελατών της η έπιπλο design ΒΑΙΟΥ διαθέτει μια ειδικευμένη ομάδα έμπειρων συνεργατών παρέχοντας μελέτης εσωτερικών χώρων, άριστη εγγυημένη ποιότητα, υπεύθυνη μεταφορά και παραμένει στο πλευρό των πελατών της υποστηρίζοντας τους και μετά την πώληση σε οτιδήποτε χρειαστούν.