ξενοδοχειακός / επαγγελματικός εξοπλισμόςΗ εταιρεία έπιπλο design ΒΑΪΟΥ με εφόδιο την πολυετή εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης και του επίπλου που τη συνοδεύουν η άριστη ποιότητα και η λειτουργικότητα των προϊόντων που κατασκευάζει, καθίσταται άξια να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο του επαγγελματικού - ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Αντλώντας έμπνευση από το προφίλ της κάθε επιχείρησης, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του και την ευχρηστία του κάθε χώρου, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα ξεχωριστά, με προσωπικότητα και design, αυξημένη ποιότητα και λειτουργικότητα.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς για ανακαίνιση των χώρων των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με σημερινή οικονομική συγκυρία, αλλά και την τάση της αναπαλαίωσης στο χώρο του επίπλου, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλαιών ταπετσαριών επίπλων (σαλόνια, καναπέδες, πολυθρόνες, κεφαλάρια κ.α.) δημιουργώντας εντυπωσιακές αλλαγές και ανανεώνοντας πλήρως χώρους όπου το έχουν ανάγκη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να περιηγηθείτε στις σελίδες των χώρων πελατών μας, που μας εμπιστεύτηκαν τον επαγγελματικό εξοπλισμό για τις επιχειρήσεις τους.